Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vizitúrák képes leírás - Aktív pihenés, szabadidő.tlap.hu
részletek »

Vizitúrák - Aktív pihenés, szabadidő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: aktivpihenes.tlap.hu » Vizitúrák
Keresés
Találatok száma - 17 db
Adriaspecialista - Uniline.at

Adriaspecialista - Uniline.at

Uniline.at - horvátországi szálláshelyek teljeskörű kínálata. Azonnali szállásfoglalás, legkedvezőbb árak minden kategóriában. Nyaralás Horvátországban, foglaljon szállodai szobát, apartmant, béreljen magánházat, vagy villát Adria legszebb helyeiről, mint Dubrovnik, Zadar, Split, Opatija, napfényes strandokról, a Plitvicei-tavakról, vagy akár olyan gyönyörű szigetekről, mint Hvar, Brac, Vis, Korcula.

Dunakanyartúra

Dunakanyartúra

A Dunakanyartúra oldalt azért hoztuk létre, hogy egész évben túrázási lehetőséget biztosítsunk az aktív kikapcsolódásra vágyóknak. Célunk, hogy programjainkkal felhívjuk a figyelmet az egészséges életmód jelentőségére, valamint a természetjárás szépségeire és megóvásának fontosságára. Vízen, erdőben, nagy városokon és kis falvakon keresztül szeretnénk bemutatni hazánk szépségeit. Programjaink között megtalálhatóak a csapatépítő és iskolai programok, vízitúrák, valamint Nordic Walking oktatás egyaránt.

Fanny élményhajó a Dunán Budapestnél

Fanny élményhajó a Dunán Budapestnél

Budapestnél a Dunán, Fanny hajón egész évben várjuk kedves vendégeinket. Pár órás sétahajózás, hajóút este vacsorával egybekötve a Dunakanyarba, vagy több napos hajókirándulás? Állunk rendelkezésére! Sokféle szórakoztató program, céges vagy családi esemény kerülhet megrendezésre Fanny hajón egy-egy hajóúttal egybekötve.

Felső-Dunamellék-kajak-kenu

Felső-Dunamellék-kajak-kenu

Egyedülálló természetvédelmi rezervátum a 'Gornje Podunavlje' (Felső-Dunamellék) A természetvédelmi terület a Duna árterületén, Pécstől 120 km-re, a folyó Vajdaságot átszelő szakaszán észak-nyugat Bácskában található. A Duna bal partján terül el, közvetlenül a magyar határtól délre Gombosig, 64 km hosszan, 19648 hektáros területen. Legismertebb vízitúrákra alkalmas részei a Sárkány-Duna, Kupuszini-Duna és a Monostori-Duna. Legnagyobb részét ártéri erdő borítja, kanálisokkal, mocsarakkal tarkítva. A Karapandzsai, a Baranyai és a Kopácsi réttel egységes egészet képez.

Hagyományos hétvégi túrák

Hagyományos hétvégi túrák

Hagyományos hétvégi túrák általános ismertetője Klasszikus hétvégi rövid vízitúra, úgy ahogy megszokhattátok tőlünk. Első evezős napon általában egy nagyobb távot teszünk meg (maximum 20 km), aminek végeztével kellemes vacsora elkészítve vár bennünket a parton, illetve ha erre helyben nincs lehetőség, akkor egy nagyszerű közös bográcsolás keretében elkészítjük a vacsoránkat saját magunk!

Hagyományos vízitúra a Tisza folyón

Hagyományos vízitúra a Tisza folyón

A Tisza Tiszabecs és Dombrád közötti szakaszát nyugodt szívvel javasoljuk a kezdő és a haladó túrázóknak egyaránt. A folyónak ez a szakasza kanyarokban, aranysárga homokpartokban igen gazdag, ami az önfeledt strandolás, napozás, kikapcsolódás páratlan színtere. A 15 és 34 km között változó napi szakaszok a kevésbé edzett vendégek számára is könnyedén leevezhetőek.

Hétvégei Rába túra

Hétvégei Rába túra

A hétvégei Rába túránkat azoknak ajánljuk, akik nem tudnak elszabadulni a munkájuk miatt egy teljes hétre, vagy egyszerűen csak szeretnének egy jó hétvégét maguknak. A hétvégei túrákat a Rába legfelső, leggyorsabb, legizgalmasabb szakaszán szervezzük június végétől a nyár végéig hetente. A többi időpontért nézd meg a túranaptárat. Pénteken este Szentgotthárdon találkozunk az Alpokalja Motelben, szombaton Rábagyarmatig evezünk, vasárnap késő délután pedig Csákánydoroszlóról tudtok hazautazni.

Isoapartman

Isoapartman

3 apartman akár 15 fő részére. Programok, rendezvények egész évben. Balaton, Galérius fürdő, Coke Club. Csöndes környezet, mégis közel mindenhez. Pihenjen a Zala-Völgyében, kehidai apartmanunkban várjuk Önt és családját egész évben! Az aktív pihenésre vágyók számára is van ajánlatunk!

Kalandor Vízitúra

Kalandor Vízitúra

A Víziló Vizitúra átalakulása során a 'régi' szervezőkből, túravezetőkből létrejött új csapat, a KALANDOR VÍZITÚRA honlapján jársz. Az eredeti néven szintén elsősorban vízitúra szervezéssel foglalkozó cég működik tovább, de ez már egy másik, tőlünk független történet. A vízitúrázás népszerűsítése érdekében fontosnak tartjuk az együttműködés fenntartását, ezt a célt szolgálják a Kalandor Vízitúra és a Víziló Vízitúra által szervezett közös programok a Rábán.

Hirdetés
Kanyon Aktív

Kanyon Aktív

A Kanyon Aktív Kft. tíz éves szakmai múlttal rendelkezik rafting programok, aktív utazások, konferencia -és rendezvényszervezés területén. A vadvízi evezés mellett büszkék vagyunk számtalan sikeres csapatépítő tréning és outdoor program megszervezésére is. Számunkra a legfontosabb hogy ügyfeleink, utasaink időről - időre visszatérjenek hozzánk! Elégedett ügyfeleink a legjobb referenciát jelentik számunkra!

Lake Tisza

Lake Tisza

Nagyon téved, aki azt hiszi, hogy a Tisza-tó is a legtöbb víztározó egyszerű struktúráját követi. A Tisza-tó zegzugos csatornák, nádasok, surranók, elhagyott holtágak, élő vízfolyások, széles vízfelületek és ártéri erdők váltakozásával minden bizonnyal a legváltozatosabb magyarországi vízitúrás paradicsom. A vízfelületet milliónyi nádas, gyékényes terület és színes virágú mocsári növénytársulások tarkítják. A folyószabályozás előtti időket megidéző mozaikos felépítésű területet számtalan sziget szabdalja, így teremtve kedvező életfeltételeket a száznál is több madárfajnak. A vízinövények területfoglalása miatt nemcsak hónapról-hónapra, de évről évre is más képét mutatja a Tisza-tó.

Rafting Túrák

Rafting Túrák

Cégünk fő tevékenysége a kaland túrák (búvár,rafting,snowboard,surf ) szervezése, extrém sportoktatás, out door tréningek rendezése. 1995-ös megalakulása óta az Adventure fogalommá vált. Rengeteg izgalmas programot szerveztünk több kontinensen is. Számtalan kihívás, kockázatokkal teli vállalkozások földön, vízen, levegőben. Bármely sportról is volt szó, eddig mindig a legkörültekintőbben jártunk el. A biztonság mellett, korrekt és vendég centrikus gondolkodásunknak köszönhetően sikerünk töretlen. Vendégeink többsége visszatérő sport barátunkká vált. A referenciának azokat a baráti társaságokat és cégeket tekintjük, akik több alkalommal elégedett, és visszatérő ügyfeleink voltak.

Soroksári-Duna vízitúrák

Soroksári-Duna vízitúrák

Nincs időd szervezni magadnak egy programot a hétvégére? Nincs aki veled tartana, pedig te nem akarsz otthon gubbasztani a hétvégén? Nincs csak egy napod, amit szeretnél aktívan eltölteni? Akkor jó helyen keresgélsz! Az 1 napos Soroksári túráinkat Neked találtuk ki. Egy napos evezés a Dunán, bográcsozás, jó társaság. Kell ennél több? Csak egy megfelelő időpont! Böngész kedvedre és válaszd ki a számodra legjobb hétvégét! Na, melyik nap találkozunk? :) Budapest déli határától mindössze 5 km-re már meglepő természeti szépségekkel találkozhat, aki kenuba ül velünk. A Soroksári / Ráckevei Duna a Csepel sziget keleti oldalán húzódik. A folyót mindkét végén zsilipekkel zárják ezért gyakorlatilag állóvíz, ami kitűnő feltételeket teremt az állat- és növényvilágnak, és nem utolsó sorban a kenusoknak is. Állóvíz jellege miatt a kezdőknek különösen alkalmas arra, hogy ráeszméljenek: vízitúrázni öröm és boldogság! :)

Stand Up Paddle Center a Balatonon

Stand Up Paddle Center a Balatonon

Az első Stand Up Paddle Center a Balatonon Tihanyban található. SUP - a legújabb vizisport trend minden korosztálynak: állva evezés egy speciális szörfdeszkán. Különböző stand up paddle felszerelések kölcsönzése. Vizitúrákon, kirándulásokon, fitness és csapatépítő programokon való részvétel. A felszerelés a shopban megvásárolható.

Tiszavirág-tours

Tiszavirág-tours

A Tiszavirág-tours immár 7 éve várja túrázóit a Felső- Tiszán és a Bodrogon. Célunk, hogy remek kikapcsolódást kínáljunk elérhető áron. Túráink között mindenki megtalálja a leginkább hozzá illőt. Ha érdekel a dolog néz meg az oldalunkat, és telefonálj!Nem fogod megbánni.

Túraútvonalak vízesésekhez, forrásokhoz

Túraútvonalak vízesésekhez, forrásokhoz

Boka vízesés túra Bovec-tól kb. 5 km-re az út mellett zúdul alá a Boka vízesés. Három különböző útvonal áll rendelkezésre: a legkönnyebb a meder szikláin keresztül eljutni közel a vízesés aljához. A vízeséstől balra lévő kijelölt, néha meredek útvonalon a vízesés melletti tisztásra vezet az út, gyönyörű kilátás mellett. A vízeséstől jobbra található kijelölt útvonal nehéz turistaút, amelyen a vízesés tetejéhez juthatunk fel. Időtartam: könnyű kb. 3 óra, közepes kb. 4 óra, nehéz mintegy 6 óra. Gépjárműparkoló van.

Vízitúrák - Ahoj Adevnture

Vízitúrák - Ahoj Adevnture

Hazánkban a rafting vagy bármilyen más vadvízi sport nem tartozik épp a legnépszerűbb extrém sportok közé. Ennek egyszerű oka van, méghozzá hazánk földrajzi adottságai. Mivel hazánkban nem igazán találhatóak megfelelő vadvizek ezen sport űzéséhez, ezért aki egy vadvízi kaland nyújtotta adrenalin löketre vágyik, annak bizony el kell látogatnia valamelyik szomszédos országba. Akik azonban ezt megteszik és kipróbálják a cseh vagy horvát vadvizek zúgóin való átjutást, azok egy felbecsülhetetlen élménnyel lesznek gazdagabbak. Az Ahoj Adventure azonban nem csak a kalandvágyókra és az adrenalin függőkre gondol, hiszen rafting túráink mellett szigetközi kajak és kenu túráinkkal is megfelelő nyári szabadidős alternatívát kínálunk az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek.

Tuti menü