Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vizisí,wakeboard képes leírás - Aktív pihenés, szabadidő.tlap.hu
részletek »

Vizisí,wakeboard - Aktív pihenés, szabadidő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: aktivpihenes.tlap.hu » Vizisí,wakeboard
Keresés
Találatok száma - 6 db
Achilles Park

Achilles Park

A parktól néhány percre Győr és Ikrény között az M1-es autópálya mellett helyezkedik el a vízisíelésre kiválóan alkalmas tó. Itt működik Magyarország negyedik kábelvontatású vizisípályája, amely profi és amatőr vizisíelők, vagy wakeboardosok rérszére egyaránt használható. A pálya a nemzetközi szabványnak megfelelően épült, így lehetőség nyílik nemzetközi versenyek lebonyolítására a magyar versenyek mellett.

BAMBOOSZIGET - SIÓFOK - Sóstó

BAMBOOSZIGET - SIÓFOK - Sóstó

BAMBOOSZIGET - SIÓFOK - Sóstó Siófok közelében, Szabadifürdőn található vízisípálya, mely több mint tíz évvel ezelőtt 'nőtt ki' a vízből. SZOLGÁLTATÁSAINK: - Vízisí oktatatás - wakeboard oktatatás - Elemek, akadályok - Szörfoktatás - Ingyenes WI-FI - Webkamera - Szélmérő - Shop - Céges rendezvények - Víziröplabda pálya - Napágyak - Vízipipa - Toalett

Kábelpályás vízisí és wakeboard

Kábelpályás vízisí és wakeboard

Végre megérkezett Sz.-Sz.-B. megyébe is az a sport amelyet, Magyarországon már tíz éve űznek. Ez nem más, mint a kábelpályás vízisí és wakeboard. Eddig ezt a sportot, csak a Balatonon, Budapesten és más dunántúli városokba volt lehetőség elsajátítani, illetve motorcsónakos vontatással néhány helyen.

Vizisí és wakeboard felszerelések

Vizisí és wakeboard felszerelések

JET POWER HUNGARY a hivatalos BRP márkakereskedés. BRP termékek széles választékával várjuk Önt, melyek megtekinthetőek Dunaharasztiban, a bemutatótermünkben. Can-Am ATV, Sea-Doo, Ski-Doo, Evinrude, Johnson modelleink mellet megtekinthetőek a Mariah típusú motorcsónakok is. SZOLGÁLTATÁSAINK: - Értékesítés - Forgalomba helyezés, vizsgáztatás - Alkatrész és felszerelések - Szerviz - Használt termékek adás-vétele - Tárolás

WakePark

WakePark

A kábelpálya 5 oszlopos, 788 m hosszú, egyszerre 9 vízisíelő- wakeboardos vontatására képes. Sebessége 0-58 km/h között tizedes pontossággal változtatható. Sebessége általában 30 km/ó, de igény esetén a sebesség változtatható. A pályát bárki használhatja, aki tud úszni. Tanulóóráinkban - minden nap, reggel 10-12 óra között - szakképzett oktatóink segítséget nyújtanak az első lépések megtételéhez és ingyen biztosítjuk a teljes felszerelést.

WW Club

WW Club

Megőrülsz a vízisíért? Netán a foilt szeretnéd kipróbálni? A WW Club profi, tapasztalt oktatókkal és prémium minőségű felszerelésekkel várja a vízi sportok szerelmeseit. Akár teljesen kezdő vagy, akár a haladók táborát erősíted, nálunk garantáltan megtalálod a számításod! Vízisport szolgáltatásaink tartalmazzák a szükséges eszközöket is, és motorcsónak, ill. sup bérlésre is van lehetőséged. Klubtagjaink számára további kedvezményeket, extra szolgáltatásokat biztosítunk: tudj meg többet, és csatlakozz hozzánk Te is!

Tuti menü