Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vitorlázás képes leírás - Aktív pihenés, szabadidő.tlap.hu
részletek »

Vitorlázás - Aktív pihenés, szabadidő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: aktivpihenes.tlap.hu » Vitorlázás
Keresés
Találatok száma - 7 db
Abfox Vitorlás Iskola

Abfox Vitorlás Iskola

Egyéni vitorlás oktatás Ezt a lehetőséget azok számára ajánljuk, akik egyénileg, nem tanfolyam, illetve tábor keretein belül szeretnének megtanulni vitorlázni vagy szeretnék fejleszteni vitorlázó tudásukat. Ez az ajánlatunk előre egyeztetett időpontban, időpontokban és felkészülési terv alapján működik. Külön oktatóval intenzív, gyorsabb és hatékonyabb fejlődést garantálunk rugalmas időbeosztással. Az oktatás kalóz vagy Scholtz22-es hajóval történik. Helyszín: Tihany, Balatonfüred Az oktatás díja: Kérje egyedi ajánlatunkat! Jelentkezz itt vagy kérj további információt az info@vitorlazas.hu e-mail címen vagy hívd a 0670-386-2215-ös számot!

HAJÓBÉRLÉS VILÁGSZERTE

HAJÓBÉRLÉS VILÁGSZERTE

Béreljen vitorlás, motorosyachtot, vagy katamaránt Balatontól az Adrián át a Seychelles-szigetekig! Legyen Ön is kapitány! Jelentkezzen belvizi, vagy akár tengeri vitorlás, motoros hajóvezetői tanfolyamainkra! Csatorna hajózzon Európa legszebb csatornáin. Béreljen csatornahajót gyorsan, és egyszerűen! Vegyen részt munkatársaival hajós csapatépítő tréningeinken Balatontól az Adriáig, vagy válasszon akár egy exclusiv helyet cége incentive útjához. Seychelles-szigetek, vagy a Karib térség? Velünk ez is prima lesz!

Vitorlás bérlés a Balaton fővárosában - Balatonfüred

Vitorlás bérlés a Balaton fővárosában - Balatonfüred

Vitorlásbérlés Balatonfüreden! Látogasson el honlapunkra, ahol megtekintheti flottánk legújabb büszkeségeit, a hat darab Bavaria 32 Cruiser típusú vitorlást! Továbbá honlapunkon bővebb információt szerezhet az elérhető kedvezményekről. Hajóink a Balatonfüredi Silver Yacht kikötőben várják vitorlás bérlés iránt érdeklődőket. Pannon Yacht Charter - Vitorlás bérlés a Balaton fővárosában, Balatonfüreden!

Vitorlás+motoros tanfolyam

Vitorlás+motoros tanfolyam

A tanfolyam hat napot vesz igénybe, a vitorlásoktatás mellé motorcsónakvezetői oktatást is biztosítunk, a hatodik napon van a vizsga. Hajóvezetői tanfolyamunk teljeskörű tengeri képzést nyújt: az elméleti és a vitorlásoktatás mellett a motoros hajóvezetést is gyakoroljuk. A magyar tanfolyamok közül csak a mi képzési rendszerünk kínál az elméleti oktatás mellé vitorlás és motoros gyakorlati oktatást, valamint külön díjmentes szállást. Lehetőség van a tananyagot előre megkapni és otthon előre tanulni, hogy esténként pihenésre is jusson idő.

Vitorlásbérlés

Vitorlásbérlés

25 láb hosszú, tavi és partközeli tengeri vitorlázásra egyaránt alkalmas, kerek bordaformájú családi túravitorlás. A műanyag részek üvegszál erősítésű poliészterből, a berendezések mahagóni fából, a kárpitozás szivacsból és bútorszövetből készül. A rudazat könnyűfém ötvözet, az állókötélzet és a veretek rozsdamentesek. A tágas belső terekben 4 kényelmes ágy, főzőlap, mosogató, kémiai WC, asztal és polcrendszer található. A különböző rakterek jó rakodási lehetőséget biztosítanak. A szalonban és az orrkajütben négy felnőtt számára van alvóhely, utazókapacitása hat fő. Tőkesúlya (800 kg) viharos szélviszonyok között is tökéletes stabilitást biztosít. 29,6 m2-es alapvitorlázattal és nagy felületű kormánylapáttal rendelkezik, biztonságos széles széltartományokban.

Vitorlázás a Balatonon

Vitorlázás a Balatonon

A legromantikusabb helyváltoztatási mód e vízzel borított földtekén. Nem kell hozzá más, mint hajó, rum és szél! Az átlagember felsétál a hajóra, küzd az elemekkel - rum, még egy rum, meg még egy - majd egy jó fertály óra múlva igazi dörgôléptű tengeri medveként visszatér a szárazföldi boltba pótolni a kimerülô készleteket, míg meg nem jön a szél. Popeye várjon szárazon!

Vitorlázás Méder Áronnal

Vitorlázás Méder Áronnal

Földkörüli szóló-vitorlázás Carinával (6 m): 2006. szeptember 24. - 2009. szeptember 19. Vitorlázz Méder Áronnal az Adrián nyáron! Az útvonal előre is leegyeztethető, de kész tervekkel is vár Áron! Vitorlásoktatás......................... ......................................... ......................................... ......................................... ....

Tuti menü