Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vadászat képes leírás - Aktív pihenés, szabadidő.tlap.hu
részletek »

Vadászat - Aktív pihenés, szabadidő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: aktivpihenes.tlap.hu » Vadászat
Keresés
Találatok száma - 10 db
Bor és Vad-vadásztatás

Bor és Vad-vadásztatás

Egyéni vadászat során - a vadkárelhárító vadászatok kivételével - vadászati alkalmanként minden bérvadász köteles 2.000 Ft bruttó átalány összeget fizetni a vadászati szolgáltatásokért (kísérő biztosítása, kiszállítás). Amennyiben a vadászat során vad elejtés történik (a sebzés és hibázás nem számítandó ide), akkor az elejtőnek átalánydíjat nem, csak az igazgatói utasítás további részében szereplő elejtési díjat kell megfizetni.

Forst Hungária Zrt. Vadászatszervező Iroda

Forst Hungária Zrt. Vadászatszervező Iroda

A FORST HUNGARIA Zrt-t 6 évvel ezelőtt 4 neves állami Erdőgazdaság alapította meg saját vadászati irodájaként. A FORST HUNGARIA Zrt tehát a hivatalos bejelentkezési hely a GEMENC, GYULAJ, PILIS és SOMOGYI Erdőgazdaságok területén megtartandó vadászatokra. A fenti erdőgazdaságok összesen 400.000 hektáron folytatnak vadgazdálkodást. Csodálatos területeiken a mai viszonyok között is egy igen gazdag és nemes szarvas-, dám-, disznó és őzállomány talál élőhelyet. Ezen trófeás vadak megpillantása lesről vagy cserkelés során már sok vadászszívet dobogtatott meg, s megszámlálhatatlan vadkant, kapitális gím,- és dámvadat valamint muflonkost ejtettek el ezeken a területeken.

Gemenci vadászterület

Gemenci vadászterület

A Gemenc Zrt. vadászházaiban kétágyas, fürdőszobás (tus vagy kád) szobák, vagy apartmanok találhatók. Ha a vendég a kétágyas szobát külön kívánságra egyedül veszi igénybe, egyágyas felárat is kell térítenie. A szobaárak a vadászház minősítésének megfelelő minőségű reggelivel együtt értendők. A vadászházak különféle rendezvények céljára is igénybe vehetőek, szállás nélkül. Étkezés és italfogyasztás - ez esetekben - az árjegyzékben foglaltak szerint fizetendő!

Hangony Völgye Vadásztársaság

Hangony Völgye Vadásztársaság

A Hangony Völgye Erdőbirtokossági Vadásztársaság az Ózd melletti Hangonyban várja a nagyvadas vadászat szerelmeseit szarvas, őz és vaddisznó vadászatra. A hozzánk látogató vadászoknak különleges élményt tudunk nyújtani amiatt, hogy természetes környezetben (zárt völgyek, 70%-os erdősültség) kínáljuk vadon élő állatok elejtési lehetőségét

Hunor - Almamellék

Hunor - Almamellék

A "Hunor - Almamellék " Vadásztársaság egy új, önálló, Magyarország egyik legszebb, a Dél-Zselic csodaszép erdeit, lankáit, völgyeit rejtő területén 5 300 Ha-on, főként földtulajdonosi alapon gazdálkodó vadásztársaság. A terület nagyvadas, a gazdálkodás egészét tekintve a legfőbb árbevételt a gímszarvas, az őz és a vaddisznó vadászata, bérvadászata jelenti. A gímszarvas állomány létszámát és minőségét tekintve is méltó a vadászok elismerésére, ezért több kedves vadászvendégünket köszönthetjük viszont a területen. Az őzbak állomány erős közepesnek minősíthető, a mezőgazdasági termelés környékbeli fokozása várhatóan tovább javítja, az élőhelyi adottságoknak megfelelően a trófea és az állomány minőségét. Területünkön szép számban esett érmes vadkan, az őket elejtő vadásztársak nem kis büszkeségére.

Keiler Vadászbolt Kalocsa

Keiler Vadászbolt Kalocsa

Látogasson el webáruházunkba, itt mindent meglel amire egy jó vadásznak szüksége lehet. Fegyverek, optikák, kések, töltények, vadász ruházat, nadrágok, kabátok, mellények, pulóverek, csizmák, vadászati kiegészítők. Nézzen be hozzánk nem fog csalódni. Gyors szállítás, igényes kiszolgálás, egyedi igények megoldása. Mindent igényüket teljesítjük, egyenesen a gyártótól szerezzük be a termékeket, így tudjuk a legjobb árakon kínálni termékeinket vevőink számára.

Pusztacaccia vadászat

Pusztacaccia vadászat

Egyre kedveltebb hobbi a vadászat. Régóta szervezünk vadászatokat, vadászutakat Magyarországon mint hazai, mind külföldi ügyfeleknek. Amennyiben érdekli ez a téma, keressen meg minket. A Puszta Caccia 2000 nagy múltra tekint vissza, már 1991 óta vagyunk a piacon. Olasz, Német, Spanyol ügyfeleink is vannak, akik szintén elégedettek szolgáltatásunkkal.

Szekszárd-Szalkai Vadásztársaság

Szekszárd-Szalkai Vadásztársaság

Vadászterületünk nagyvadas jellegű. A vadállomány összetétele: Gímszarvas, dámszarvas, vaddisznó, őz. Itt kell megjegyeznünk, hogy a dámszarvas csak 1979- től található meg a területünkön, mert társaságunk akkor vásárolt törzsállományt a Gyulaji Erdő és Vadgazdaságtól, majd 1985- ben ismét telepítettünk kisebb mennyiséget, így jelenleg már jelentős dámvadállománnyal rendelkezünk.

Szentlőrinci Pagony Vadásztársaság

Szentlőrinci Pagony Vadásztársaság

Szeretném Önnek bemutatni a Szentlőrinci Pagony Vadásztársaság alapvető jellemzőit, amiből megtudhatja, hogy a vadásztársaság mely területen, milyen formában működik és folytat vadásztatást. A vadászterület 4700 ha területű és a Nyugat-Mecsek hegység, valamint a drávamente Ormánság és a Somogyi Zselicség hármas találkozási pontján található. Erdősültsége 38-40%, fő vadja pedig a jó minőségű gímszarvas, a rendkívül nagy számban megtalálható vaddisznó és a közepes minőségű őz.

Hirdetés
Vadászmester

Vadászmester

Vadászatvezető tanfolyam indul 2009. július 06-án Csongrádon, a Diana Szakképző Iskolában. A tanfolyam július 06-án hétfőn 09 órakor kezdődik és pénteken a vizsgával fejeződik be. A képzés ideje alatt az iskolában kollégiumi ellátást lehet igénybe venni. Érdeklődni és jelentkezni az alábbi címen és telefonszámon lehet

Tuti menü