Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lovastúrák képes leírás - Aktív pihenés, szabadidő.tlap.hu
részletek »

Lovastúrák - Aktív pihenés, szabadidő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: aktivpihenes.tlap.hu » Lovastúrák
Keresés
Találatok száma - 11 db
Eliza lovastanya

Eliza lovastanya

CSILLAGTÚRA: 7 napos lovastúra Hajdúszoboszló környékén a Hortobágyi Nemzeti Park érintésével. Szakképzett lovasoktatóval , túravezetővel. SZÁLLAS: 7 éjszaka az Eliza lovastanyán ELLÁTÁS: napi háromszori étkezés. (nem tartozik bele az üdítő, és alkoholfogyasztás) Reggeli: péksütemény, felvágott, margarin, lekvár, méz, tea, tej, kávé stb... Ebéd a vendégházban: meleg főtt étel, leves második a desszert gyümölcs vagy sütemény Vacsora: hideg vagy meleg egytálétel

Erdélyi lovastúrák

Erdélyi lovastúrák

Erdély, lovastúra, ló, kirándulás, lovaglás, terep, tereplovaglás, Koczka Béla Különleges lovastúrára hívjuk Önt! Erdély havasaiba, magas hegyek és ezeréves fenyőerdők közé. Csodás falvakba ahol a legifjabb templom is 300 éves. Szépek a lányok és barátságosak, vendégszeretők az emberek. Lóháton és kocsit hajtva ismerhet meg egy szinte érintetlen természeti világot. Megismerheti a mai erdélyi munkalovakat, 200 km-ert lovagolhat a legendás magyar fa-és huszárnyeregben, vagy hajthat túrakocsin ülve.

Erdélyi Turul Lovastúrák

Erdélyi Turul Lovastúrák

Gyermekkorunkban volt szerencsénk megismerni nagyapáinkat, életmódjukat, alázatukat, tiszteletüket és szeretetüket a természet, a hegyek, az erdők és a ló iránt. Ezekből a csodás dolgokból lassan bennünk is megszülettek az álmok és a vágyak a szabad életről, a természetről és egy nagyon jó barátról és társról a Lóról. Megadatott, hogy korunknál fogva eljött az az idő mikor közel tudtunk kerülni a hegyekhez, a természethez, a lóhoz, lovagláshoz, bele tudtunk kóstolni, meg tudtuk ízlelni őseink csodás világát, elfeledtetvén a szürke hétköznapokat a XXI. század betegségeit, ahol nemhogy a körülöttünk lévő világot, vagy a gyönyörű természetet nem látjuk, hanem azt is elfeledtük, hogy kik voltak őseink és miket tiszteltek életükben. Az előbbi felsorolt gondolatok hatására jött az ötlet, hogy hagyományaink őrzése mellett, vagy bővítvén azokat lovas túrákat szervezünk. Ha úgy dönt, hogy e szépségekkel megismerkedne és lelkivilága evvel gazdagodna, szívesen látjuk az általunk szervezett Lovas Turákon!

Lovaglás - Bátor Lovasiskola

Lovaglás - Bátor Lovasiskola

Lovasiskola bármilyen korosztály részére. Minden gyerek álma, hogy egyszer részt vegyen egy túralovagláson egy gyönyörű tájon, egy mezőn, vagy bármilyen helyen. Ha szeretné Ön is egy kellemes, mégis sportos kikapcsolódást a hétvégére, akkor jöjjön el egy túralovaglásra, vagy vegyen részt előtte lovas oktatásunkon, ha még új dolog Ön számára a lovaglás!

Lovastúra a Mátai Ménessel

Lovastúra a Mátai Ménessel

A Hortus Naturae Hotels hortobágyi szállodájának közvetlen szomszédságában van a Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Közhasznú Társaság Mátai Ménese. Csillagtúra, a Hortobágyi Nemzeti Park legszebb területein, napi 40 kilométer lovagolással. Vendégeink, minden este szállodánkban alszanak, a túra teljes hossza 240 km. Ez a lovastúra gyakorlott lovasok részére ajánlott, a kevésbé gyakorlott lovasok lovas kocsin tehetik meg ugyanezt a túrát. A lovastúra résztvevőinek napközben - igény szerint - pikniket rendezünk. A lovaglás módja: angol. Túra-terepviszonyok: sík túra. A Mátai Ménesből indulnak, és este ide térnek vissza a Hortus Naturae Hotels vendégei.

Lovastúra Sarlóspusztán

Lovastúra Sarlóspusztán

Az egyhetes lovastúrát a Kiskunságban az Árpád-Haus Bt. és a Sarlóspuszta Kft. közösen bonyolítja le. A túra kiindulópontja a Sarlóspuszta Club Hotel, a Kiskunsági Nemzeti Park kapujában. Sarlóspusztán 3 különböző istálló 45 lónak ad helyet jártatógéppel és fedett lovardával.

Lovastúra-naptár

Lovastúra-naptár

Lovastúra-naptár Lovastúrák az ország egész területén. Lovardák Magyarországon egész területén.: - Bólyi Csemete Lovasiskola és Gyógylovas Vendégház - Equital Lovasudvar és Wellnesspanzió - Ópusztaszeri Akhal Teke Ménes ... ... ..

Lovastúrák Sajómercsén

Lovastúrák Sajómercsén

Érsek Uvar vendégházak - Sajómercse. Összkomfortos apartmanok egy patinás falusi portán, íjászpálya, kerékpárbérlés, lovaglás kazak és hucul lovakon. A tavaszi túráink időben és távolságban a nyáriaknál valamivel rövidebbek, leghamarabb a világossággal kezdődnek és sötétedés előtt mindenképp beérünk a faluba, mert estére azért még nagyon le tud hűlni a levegő. Bár Mercse mikroklímája alapvetően száraz-hűvös, kisebb csapadékhullás, szél vagy akár csendes havazás bármikor előfordulhat. Amennyiben a túrázók egyetértenek az ilyesmi még nem akadály, a túrát indítjuk. Hasonló időjárás a túra alatt is bármikor bekövetkezhet, ezért kérjük, hogy mindenki olvassa el a Szükségesek rovatot is!

Mizsei Lovas Tanya

Mizsei Lovas Tanya

Lajosmizse felől a Ceglédi úton haladva a Mizsei lovastanya tábla jelzi, hogy közeledtek úticélotok felé. A párszáz méteres földút megtétele után a második kovácsoltvas kapu mögött feltárul egy másik világ. Közel ötvenhektáros területen elterülő, családias hangulatú tanya vár benneteket. Már az első pillanatban kutyák köszöntenek, és ahogy egyre beljebb haladtok, körbevesz benneteket a csend, a zöld friss illata, és a szabadon élő állatok - lovak, kutyák, macskák, csüngőhasú malacok, törpe pónik, csacsik és Pizsi, a bárány - nyugodt hangulata.

Hirdetés
Szent György Lovarda Zsámbék

Szent György Lovarda Zsámbék

A Szent György Lovasclub 1991-ben alakult. A kezdeti három férőhelyes istállóból mára egy 80 férőhelyes, 5,2 hektáron elterülő lovarda lett, 40 fő befogadására alkalmas büfével és panzióval. Rossz idő esetén a fedeles lovardában van kitűnő lehetőség a lovaglásra. A lovarda területén 10 külön karám van, így minden igényt kielégítő a különböző lovak nappali elhelyezése. Lovastábor Lovarda, Ló, lovaglás, lovak, bértartás, futószár, patkó, ló, lovak, lovasok, lótartás, lovas versenyek, díjugratás, díjlovaglás,

Varga Lovastanya

Varga Lovastanya

Orosháza központjától a Tótkomlós és Mezőhegyes írányába 2 km-re található meg a Varga Lovastanyánk. Télen és nyáron, minden évszakban szeretettel várjuk a lovas táborozásra, pihenni vágyó vendégeinket. Ezenkívül cégek, baráti és családi összejöveteleiket is helyet biztosítunk. Akár szállás lehetőséget 4 fős apartmanban, mely fürdőszoba, konyha. A szobákat paraszt bútorokkal színesítjük, hangulatosabbá tegyük a pihenést. A tanyánkhoz még hozzátartozik:

Tuti menü