Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kitesurf,szörf képes leírás - Aktív pihenés, szabadidő.tlap.hu
részletek »

Kitesurf,szörf - Aktív pihenés, szabadidő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: aktivpihenes.tlap.hu » Kitesurf,szörf
Keresés
Találatok száma - 9 db
A surfsuli

A surfsuli

Windsurfoktatás és tábor Balatonlellén profi, képzett, tapasztalt oktatókkal! Ha szeretnél egy igazi sport élményt, akkor köztünk a helyed..! Mi nem csak windsurföt oktatunk, hanem életérzést adunk át! Együtt utazunk, partizunk...! Ha kíváncsi vagy gyere el hozzánk! Üdvözlettel a surfsuli.com csapata!

AirMax kite tanfolyamok

AirMax kite tanfolyamok

KITESURF vízi oktatás a Balaton déli partján májustól szeptemberig. Bármely szeles napon, hétvégén is. 10 óra intenzív gyakorlati oktatás + 1 óra elmélet, melyben 1 oktató maximum 3 tanítvánnyal foglalkozik !!! Minden szükséges felszerelést mi biztosítunk.

Club Aliga Windsurf Center

Club Aliga Windsurf Center

A Club Aliga Windsurf Center a Club Aliga területén belül található közvetlen a vízparton.A partszakasz sokak szerint a Balaton legszebb strandja,számos nagy nemzetközi szörf verseny helyszínéül szolgált már. Kezdőtől a haladó szintig tudunk felszerelést biztosítani minden korosztály számára.Szörf kölcsönzés 1500ft, szörf tanfolyamok 1500 ft/óra*, egyéni szörf oktatás 3000ft/óra, az árak a teljes felszerelést tartalmazzák.

Kitesurf

Kitesurf

A Kite sportot Magyarországon minden évszakban lehet művelni. Nyáron vízen mint Kite-surf, Télen havon sí-vel és snowboard-al, tavasszal és ősszel füvön buggy-val (három kerekű homokfutó kis kocsi) és landboard-al (terepgördeszka), ezen felül lehet még használni jégen korcsolyával, vagy füvön gyepsível, illetve vízen katamaránnal. A tanuló attól függően mikor kezdi a tanfolyamot (melyik évszakban), havon ,füvön, vagy vízen részesül oktatásban. A tanfolyamok hétvégén (nyáron hétköznap is) zajlanak, szárazföldön Budapesten, vízen Siófok széplak-felsőn. Mivel a sport szélhez kötött, így a tanuló bármelyik hétvégén vehet órákat (a tanfolyamot 4 hónap alatt le kell járni) amikor szél és oktatás van. A tanulókat az egyesület email-ben vagy sms-ben értesíti az időpontokról és a helyszínekről. Helyszín: a főoldalon értesülsz az aktuális helyszínekről.

Mi is ez a kite-szörf?

Mi is ez a kite-szörf?

Mi is ez a kite-szörf? Sokak számára semmit nem mond ez a név. Magyar fordítása igazából még nincs és valószínűleg nem is nagyon lesz. Talán sárkányszörf vagy valami ilyesmi lehetne. Hogyan is kell ezt elképzelni? Mindenki látott már vízisíelőt vagy wake-boardost, ahogy száguld a vízen, kötélpályán vagy valami vízi jármű mögött. Ezt is valahogy így kell elképzelni, de a motor itt nem más, mint maga az ernyőnk, ami egy szárnyra hasonlít és így is viselkedik, repül! De ez még nem jelentene semmit magában, emellett óriási húzóerőt is generál, ami vontat minket a hullámok hátán viszonylag kis szélben is.

MSZA-MSZSZ szörftáborok

MSZA-MSZSZ szörftáborok

Olimpiai válogatottak, és minden segítségre elszánt, tapasztalt szörfoktatók. Felszerelés: a Fanatic és a North Sails jóvoltából a legmodernebb tanuló és haladó felszerelések állnak rendelkezésünkre, valamint szörf ruházat, és kiegészítők. A fél-profik számára pedig az egyesület garantál versenyfelszereléseket. A tábor idejére MINDEN FELSZERELÉS BIZTOSÍTOTT! A könnyebb tanulás és nagyobb biztonság érdekében motorcsónak és szakképzett oktatók, edzők állnak rendelkezésre.

SurfBeach-Siófok

SurfBeach-Siófok

A Balaton déli partján több száz méteren keresztül sekély a víz és finom homokos a part. Az uralkodó szélirány az északnyugati, a délies irányokból pedig a délnyugati. A hatalmas vízfelület miatt az északias szelek egyenletesen kifújtan fújnak, így kiválóak a sportolási lehetőségek a kite- és windszörfösök számára. A nyári időszakban a vízhőmérséklet főleg a déli oldalon 26 fok fölé is emelkedhet, de a bátrabbak akár márciustól novemberig élvezhetik a vizisportokat. A Balaton télen pedig jégpáncéljával kínál nagyszerű lehetőségeket a téli kite-ozás és szörfözés kedvelőinek.

Szörf oktatás a Balatonon

Szörf oktatás a Balatonon

Immár 20 éve működik a Club Tihany Üdülőközpont területén a Sail and Surf vitorlás- és szörfiskola. Minden héten hétfőtől péntekig, 3 órás foglalkozásokon sajátíthatók el ennek a nagyszerű sportnak az alapjai. A kurzus végén egy olyan nemzetközileg elismert igazolvány szerezhető, amivel akár külföldön is kipróbálható a nálunk megszerzett tudás!

Szörfsziget Szörfiskola- Szörf Oktatás, Szörf Bérlés

Szörfsziget Szörfiskola- Szörf Oktatás, Szörf Bérlés

A Szörfsziget Szörfiskola Szabadi-Sóstón található. A szörfiskola sajátossága, hogy a parttól 80m-re egy 520m2 teljesen felszerelt stégen található. A szigeten mindenki megtalálhatja a maga számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget, hiszen a szörfözésen túl lehetőség van vízisielésre, wakeboardozásra is. Azok számára akik csak a napsütést szeretnék élvezni, kényelmes napágyak és szörf bár biztosítja a zavartalan kikapcsolódást. További információért látogass el a www.szorfsziget.hu weboldalunkra!

Tuti menü