Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerékpártúrák képes leírás - Aktív pihenés, szabadidő.tlap.hu
részletek »

Kerékpártúrák - Aktív pihenés, szabadidő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: aktivpihenes.tlap.hu » Kerékpártúrák
Keresés
Találatok száma - 12 db
Biciklitúrák a Tisza-tónál

Biciklitúrák a Tisza-tónál

A Tisza-tavat felfedezni, megismerni a számtalan látnivalót, leginkább biciklivel lehet. Kiszállva az autóból, végre valóban a természetben érezhetjük magunkat és a távolság se jelent akadályt, hiszen a sík, könnyű terepen még a kezdők is nagyobb távokat tudnak megtenni fáradság nélkül. Persze ahhoz, hogy minden jól sikerülön nem árt egy kicsit felkészülni. Ebben kívánnak segíteni a következő oldalak.

Kerékpár szaküzlet

Kerékpár szaküzlet

Kereskedelmi szaküzletünk 1994 óta értékesít kerékpárokat. Javaslataink a biztonságos kerékpározáshoz.: - Kerékpárjával mindig a közlekedési viszonyoknak megfelelően, közlekedjen! - Ne kerékpározzon elengedett kézzel! - Nedves útviszonyok között különösen óvatosan közlekedjen,! - Saját biztonságának érdekében viseljen világos ruhát (lehetőleg fényvisszaverő csíkkal) és bukósisakot! - Rossz idő és sötétedés után használja a lámpákat! - Ügyeljen a megfelelően megválasztott sebességre Minden korosztálynak ajánljuk a biztonságos biciklizés feledhetetlen élményét!

Kerékpár szaküzlet és webáruház

Kerékpár szaküzlet és webáruház

Kereskedelmi szaküzletünk 1994 óta értékesít kerékpárokat. Szeretnénk, ha javulna vásárlóink egészségi állapota, fizikai erőnléte, melyhez cégünk kedvező árú, jó minőségű kerékpárok forgalmazásával járul hozzá. Javaslataink a biztonságos kerékpározáshoz.: ? Kerékpárjával mindig a közlekedési viszonyoknak megfelelően, közlekedjen! ? Ne kerékpározzon elengedett kézzel! ? Nedves útviszonyok között különösen óvatosan közlekedjen,! ? Saját biztonságának érdekében viseljen világos ruhát (lehetőleg fényvisszaverő csíkkal) és bukósisakot! ? Rossz idő és sötétedés után használja a lámpákat! ? Ügyeljen a megfelelően megválasztott sebességre Minden korosztálynak ajánljuk a biztonságos biciklizés feledhetetlen élményét!

Kerékpártúra ajánlatok Magyarországon

Kerékpártúra ajánlatok Magyarországon

Kerékpártúra útvonalak gyűjtésével foglalkozó oldal, amely célja, hogy segítse a kerékpártúrázókat kerékpártúra ajánlatokkal, kerékpárosbarát szálláshelyek ajánlásával, kerékpáros túrázással kapcsolatos információkkal. Az útvonalak aszfaltos illetve terepen történő kerékpártúrákkal is foglalkozik, megyék szerint tematikusan csoportosítva.

Kerékpártúra Budapest-Vác-Szob

Kerékpártúra Budapest-Vác-Szob

Az útvonal jobbára a Duna mellett halad, így gyakran élvezhetjük a folyam látványát, betekinthetünk a szigetek és az ártéri erdők élővilágába. A kerékpárút többször érinti a Duna-Ipoly Nemzeti Park területét, ahol számos természeti látnivalóban gyönyörködhetünk. A természeti értékeken túl figyelmet érdemelnek a terület kulturális és történelmi emlékei is, így például Vácott a vármaradványok, a barokk templomok, a "Memento Mori" kriptakiállítás, Verőcén a Gorka, Zebegényben a Szőnyi István emlkmúzeum.

Kerékpártúrák a Balatonnál, Kis-Balatonnál, Hévíz és Zalakaros környékén

Kerékpártúrák a Balatonnál, Kis-Balatonnál, Hévíz és Zalakaros környékén

Kerékpárkölcsönzési és kerékpáros túrázási lehetőség a Balatonnál, a Kis-Balatonnál, Hévízen és Zalakaros környékén. Legyél kezdő bringás, vagy profi országútis, tarts velünk! Kölcsönzőinkben kifogástalan állapotú Merida túrakerékpárokat találsz, és vezetett túráinkon is részt vehetsz. Kölcsönzőinket megtalálod Zalakaroson, Bükön, Hévízen szállodákban, és a hévízi Tour Informban. Bringázz velünk! A Yanko's Bike Team - Versenyzők, volt versenyzők, a kerékpározás szerelmesei, akik számos országúti kerékpárversenyen vettünk már részt és felfedeztük a túrázás örömeit is. Mindez a tapasztalat hozzájárult ahhoz, hogy megismerjük ezt a sportot és az azt űzők elvárásait. Legyél kezdő vagy tapasztalt kerékpáros, ha a lehető legjobb körülmények közt szeretnél hódolni kedvenc sportodnak, a Yanko?s Bike Team keretében profitálni fogsz a legjobb szakmai tanácsokból. Csatlakozz hozzánk és fedezd fel a Balaton mellett, az ország dél-nyugati részének romantikus útjait: Hévízt, Zalakarost, a Kis-Balatont, minőségi Merida kerékpárokkal, tapasztalt túravezetőkkel, edzővel.

Kerékpártúrák a Fertő tó körül

Kerékpártúrák a Fertő tó körül

A kerékpározás szerelmesei nagyszerű kerékpár utakat találhatnak a Fertő tó körül, melyeket a térképek is viszonylag jól jelölnek. Gyakorlatilag a Fertő tavat végig ezeken kerülhetik meg. Akik nem csak sportteljesítményre vágynak, vagy nem igazán gyakorlott kerékpár-túrázók, azoknak bátran ajánljuk szolgáltatásainkat. Szakvezetőink nem csak a természeti szépségeket és értékeket mutatják be, hanem a kerékpár szervizelését esetleg a szervizbe való elszállítását is vállalják. A bátrabbaknak "extrém" erdei túrákat is szervezünk és vezetünk. Iskolai csoportoknak kerékpáros tábort, baráti társaságoknak több napos túrák lebonyolítását is vállaljuk.

Középkori templomtúra a Balaton körül

Középkori templomtúra a Balaton körül

Történelmi túra a Balaton-felvidéken, mely hazánk államalapításától a török korig tartó fényes időszakának megmaradt emlékeit keresi föl a teljesség igénye nélkül. E terület a középkorban sűrűn lakott hely volt, melyből mára már csak néhány település maradt meg. Pár közülük odébb költözött, egy részük megsemmisült. De nyomaik megmaradtak, elsősorban az erősebbre épített kő-templomok maradványai formájában. A túra csupán ízelítőt ad a táj szépségéből, érékeiből. Akinek van kedve még keresgélhet bátran, hiszen találhat sok szép romot e környéken.

Nefelejcs Apartmanház

Nefelejcs Apartmanház

Zala megye aprófalvas települései közt, Kistolmács községben található az új építésű Nefelejcs Fagyizó és Apartmanház, mely egész évben várja a pihenni, kikapcsolódni vágyó turistákat és kirándulókat négy napraforgós apartmanokkal és szállással, valamint sátorozási és étkezési lehetőséggel. Apartmanházunk, mely egyben bababarát is, ideális szállást biztosít komfortosan berendezett apartmanok formájában a Kistolmácson átutazó, vagy hosszabb időt eltöltő családok, párok, baráti társaságok számára.

Hirdetés
PannonBike-túraútvonalak

PannonBike-túraútvonalak

A B 43-as Familientherme-Radwanderwe út a lutzmannsburgi termálfürdőnél indul, és a gyümölcsösökön keresztül a Rábca folyó mentén vezet (alternatívaként a lutzmannsburgi borfennsíkon keresztül) Strebersdorfba, majd tovább Frankenauba egészen Kleinmutschenig. Magyar oldalon a zsirai kerékpáros és gyalogos átkelőtől egészen az európai hírű Bükfürdőig vezet a kiépített kerékpárút az osztrák családi kerékpárút folytatásaként. A bicikliút végig aszfaltozott, nincs jelentősebb emelkedő szakasza, legmegfelelőbb családi kirándulásokhoz, amely egy Lutzmannsburgban eltöltött üdüléssel kombinálható. Virágzó barackfák, kékfrankos szőlő lugasok, termékeny mezők, hangulatos kápolnák, útszéli keresztek kísérik a kerékpáros útját a Répce menti falvakon át. A vidék harmóniája, nyugalma, az Alpokalja jó levegője segít elfelejtetni a mindennapok fáradságát. A középkori falvak, emberi léptékű kastélyok, testet-lelket pihentető termálfürdők számtalan időtöltési lehetőségek kínálnak az erre járó turistáknak. Sárvárt közúton érjük el, ahol páratlan élményt nyújt a Nádasdy-vár az arborétummal, illetve wellness és rekreációs élményeket kínál a termálfürdő.

Trikke túrák Budapesten

Trikke túrák Budapesten

Gyere el velünk egy izgalmas trikke-túrára Budapesten. Városnézés, vagy csapatépítés, esetleg rendezvénykel való részvétel. Trikke járműveink meg is vásárolhatóak webáruházunkból. Mi a Trikke és honnan tudod, hogy éppen Trikke-ozol? Ha száguldasz az úton, úgy szlalomozva mint a legjobb síelők, a tested szinte magától lendül egyik ívből a másikba, a kanyarba való bedőlésed olyan mértékű, hogy szinte attól tartasz, hogy egész testeddel végighorzsolod az aszfaltot, amikor is egy titokzatos erő megtart és átlendít a következő ívbe, és ekkor jön még csak a java... Nos, ekkor biztos, hogy Trikke-ozol! Látogasd meg oldalunkat, és próbáld ki akár most!

Túra biciklik

Túra biciklik

A kerékpártúrákhoz masszív, strapabíró kerékpárra van szükség, amely gond nélkül bírja az akár több napon át tartó kerékpártúrákat is. Emellett elég kényelmes is ahhoz, hogy a kerékpározó végig bírja a túrát és ne kelljen megszakítania az utazást derékfájás, fenékfájás, vagy egyéb testi panaszok miatt. Kerékpár webáruházunkban minden sportolni vágyó, avagy kerékpár kedvelő garantáltan talál magának megfelelő, igényeit minden szempontból kielégítő kerékpárt. Webáruházunk termékkínálata hatalmas, megannyi kerékpár típusból, modellből és márkából válogathatnak a vásárlók. A legtöbb bicikli különböző színekben is elérhető, így nálunk biztosan megtalálja majd álmai kerékpárját. Igyekszünk termékeinket minél szélesebb kör számára elérhetővé tenni, hogy ezáltal is támogassuk az egészséges életmódot. Ezért ügyelünk rá, hogy bicikli árainkat tartósan alacsonyan tartsuk.

Tuti menü