Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Aktív pihenés, szabadidő linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Erdélyi - Hegyi [3. oldal]
részletek »

Aktív pihenés, szabadidő képes leírás: Erdélyi - Hegyi [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: aktivpihenes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 131 db
Erdélyi lovastúrák

Erdélyi lovastúrák

Erdély, lovastúra, ló, kirándulás, lovaglás, terep, tereplovaglás, Koczka Béla Különleges lovastúrára hívjuk Önt! Erdély havasaiba, magas hegyek és ezeréves fenyőerdők közé. Csodás falvakba ahol a legifjabb templom is 300 éves. Szépek a lányok és barátságosak, vendégszeretők az emberek. Lóháton és kocsit hajtva ismerhet meg egy szinte érintetlen természeti világot. Megismerheti a mai erdélyi munkalovakat, 200 km-ert lovagolhat a legendás magyar fa-és huszárnyeregben, vagy hajthat túrakocsin ülve.

Erdélyi Turul Lovastúrák

Erdélyi Turul Lovastúrák

Gyermekkorunkban volt szerencsénk megismerni nagyapáinkat, életmódjukat, alázatukat, tiszteletüket és szeretetüket a természet, a hegyek, az erdők és a ló iránt. Ezekből a csodás dolgokból lassan bennünk is megszülettek az álmok és a vágyak a szabad életről, a természetről és egy nagyon jó barátról és társról a Lóról. Megadatott, hogy korunknál fogva eljött az az idő mikor közel tudtunk kerülni a hegyekhez, a természethez, a lóhoz, lovagláshoz, bele tudtunk kóstolni, meg tudtuk ízlelni őseink csodás világát, elfeledtetvén a szürke hétköznapokat a XXI. század betegségeit, ahol nemhogy a körülöttünk lévő világot, vagy a gyönyörű természetet nem látjuk, hanem azt is elfeledtük, hogy kik voltak őseink és miket tiszteltek életükben. Az előbbi felsorolt gondolatok hatására jött az ötlet, hogy hagyományaink őrzése mellett, vagy bővítvén azokat lovas túrákat szervezünk. Ha úgy dönt, hogy e szépségekkel megismerkedne és lelkivilága evvel gazdagodna, szívesen látjuk az általunk szervezett Lovas Turákon!

Erdélyi vizeken

Erdélyi vizeken

Elhagyva Gyergyószentmiklóst Székelyudvarhely fele vesszük az irányt. Tekerőpatak - Gyergyóújfalú, majd a Sikasszó patak völgyében, érintve Libánt és Sikasszót érhetjük el a Zetelaki Víztározót, mely a környék egyik legjelentősebb hegyvidéki tározója. Másik irányból: Székelyudvarhelyről Csíkszereda irányába Fenyéden térünk balra (Gyergyószentmiklós irányába), majd 15 km autókázás után elhagyva Zeteváralját pillanthatjuk meg a hatalmas földgátat, melyen a Gyergyószentmiklós fele vezető megyei út is átvezet.

Erdőhorváti Malom Bérnyaraló

Erdőhorváti Malom Bérnyaraló

Az ide látogatók részt vehetnek lovas-, terepjárós-, gyalogos túrákon. Lehetőség van kerékpárokat bérelni, kecske tejet kóstolni, kecske fejést kipróbálni. Szakképzett talpmasszőr áll rendelkezésükre. Vadlesre ki lehet menni és az állatokat természetes valójukban lefotózni, megfigyelni. Vendégek megismerkedhetnek tájjellegű borokkal. Sóbarlangot díjmentesen használhatják a vendégek, kipróbálhatják a jóga- és légzőgyakorlatokat. A falut határoló hegyeken lehet ásványokat gyűjteni.

Extrém barlangtúra

Extrém barlangtúra

Talán már Ön is járt barlangban: Séta a betonozott úton, elektromos világítás, korlát, jobbra néz: látványosság, balra néz: látványosság... A mi extrém barlangtúráink nem így néznek ki... Vendégeink megtapasztalhatják egy barlang felfedezésének minden izgalmát. Szük átjárók hasonkúszva, hatalmas csarnokok, csillogó, kristálytiszta barlangi tó. Földöntúli formák, akár egy sci-fiben.

Fanny élményhajó a Dunán Budapestnél

Fanny élményhajó a Dunán Budapestnél

Budapestnél a Dunán, Fanny hajón egész évben várjuk kedves vendégeinket. Pár órás sétahajózás, hajóút este vacsorával egybekötve a Dunakanyarba, vagy több napos hajókirándulás? Állunk rendelkezésére! Sokféle szórakoztató program, céges vagy családi esemény kerülhet megrendezésre Fanny hajón egy-egy hajóúttal egybekötve.

Farkas íjászat Budapest

Farkas íjászat Budapest

Egyesületünk 2011 márciusában alakult. Társaságunk elsősorban sport és vadászíjászattal foglalkozik, de minden kategóriát szívesen látunk, legyen az longbow, vagy merevszarvú reflexíj. A lőtér hétfőn és szerdán 17.00-tól 21.00-ig, kedden és csütörtökön 15.30-tól 21.00-ig áll nyitva az érdeklődök előtt. A beltéri, több lőállásos pálya 15, és 28 méteres lövészetet tesz lehetővé.

Felső-Dunamellék-kajak-kenu

Felső-Dunamellék-kajak-kenu

Egyedülálló természetvédelmi rezervátum a 'Gornje Podunavlje' (Felső-Dunamellék) A természetvédelmi terület a Duna árterületén, Pécstől 120 km-re, a folyó Vajdaságot átszelő szakaszán észak-nyugat Bácskában található. A Duna bal partján terül el, közvetlenül a magyar határtól délre Gombosig, 64 km hosszan, 19648 hektáros területen. Legismertebb vízitúrákra alkalmas részei a Sárkány-Duna, Kupuszini-Duna és a Monostori-Duna. Legnagyobb részét ártéri erdő borítja, kanálisokkal, mocsarakkal tarkítva. A Karapandzsai, a Baranyai és a Kopácsi réttel egységes egészet képez.

Forst Hungária Zrt. Vadászatszervező Iroda

Forst Hungária Zrt. Vadászatszervező Iroda

A FORST HUNGARIA Zrt-t 6 évvel ezelőtt 4 neves állami Erdőgazdaság alapította meg saját vadászati irodájaként. A FORST HUNGARIA Zrt tehát a hivatalos bejelentkezési hely a GEMENC, GYULAJ, PILIS és SOMOGYI Erdőgazdaságok területén megtartandó vadászatokra. A fenti erdőgazdaságok összesen 400.000 hektáron folytatnak vadgazdálkodást. Csodálatos területeiken a mai viszonyok között is egy igen gazdag és nemes szarvas-, dám-, disznó és őzállomány talál élőhelyet. Ezen trófeás vadak megpillantása lesről vagy cserkelés során már sok vadászszívet dobogtatott meg, s megszámlálhatatlan vadkant, kapitális gím,- és dámvadat valamint muflonkost ejtettek el ezeken a területeken.

Hirdetés
Fried kastélyszálló

Fried kastélyszálló

Az álomszép, szecessziós stílusban épült négycsillagos Fried Kastély Szálloda és Étterem ideális kikapcsolódást nyújt a nyugodt környezetben pihenni vágyóknak. Az otthonból a családba - kastélyszállónkban mindenki őszinte mosollyal, természetes kedvességgel és segítőkész hozzáállással várja Önt és egész családját. Kastélyszállónk egész évben különféle akciókkal, kedvezményekkel várja csodálatos környezetben, nyugodt körülmények közt, kényelmesen pihenni vágyó vendégeit!

Gemenci vadászterület

Gemenci vadászterület

A Gemenc Zrt. vadászházaiban kétágyas, fürdőszobás (tus vagy kád) szobák, vagy apartmanok találhatók. Ha a vendég a kétágyas szobát külön kívánságra egyedül veszi igénybe, egyágyas felárat is kell térítenie. A szobaárak a vadászház minősítésének megfelelő minőségű reggelivel együtt értendők. A vadászházak különféle rendezvények céljára is igénybe vehetőek, szállás nélkül. Étkezés és italfogyasztás - ez esetekben - az árjegyzékben foglaltak szerint fizetendő!

Gyalogos sport és kalandtúra

Gyalogos sport és kalandtúra

Magyarországi utazási irodák listája. Ingyenes ajánlatkérő. Kérjen ajánlatot egyszerre több mint 100 utazási irodától, tekintse meg az utazási irodák utazási ajánlatait. Akciós és last minute utazások tematikus keresőben. Portálunkon megtalálja Magyarország utazási irodái által frissen feltöltött first minute utakat, last minute utazásokat, utazási irodák kiemelt akciós ajánlata.

Hagyományos hétvégi túrák

Hagyományos hétvégi túrák

Hagyományos hétvégi túrák általános ismertetője Klasszikus hétvégi rövid vízitúra, úgy ahogy megszokhattátok tőlünk. Első evezős napon általában egy nagyobb távot teszünk meg (maximum 20 km), aminek végeztével kellemes vacsora elkészítve vár bennünket a parton, illetve ha erre helyben nincs lehetőség, akkor egy nagyszerű közös bográcsolás keretében elkészítjük a vacsoránkat saját magunk!

Hagyományos vízitúra a Tisza folyón

Hagyományos vízitúra a Tisza folyón

A Tisza Tiszabecs és Dombrád közötti szakaszát nyugodt szívvel javasoljuk a kezdő és a haladó túrázóknak egyaránt. A folyónak ez a szakasza kanyarokban, aranysárga homokpartokban igen gazdag, ami az önfeledt strandolás, napozás, kikapcsolódás páratlan színtere. A 15 és 34 km között változó napi szakaszok a kevésbé edzett vendégek számára is könnyedén leevezhetőek.

HAJÓBÉRLÉS VILÁGSZERTE

HAJÓBÉRLÉS VILÁGSZERTE

Béreljen vitorlás, motorosyachtot, vagy katamaránt Balatontól az Adrián át a Seychelles-szigetekig! Legyen Ön is kapitány! Jelentkezzen belvizi, vagy akár tengeri vitorlás, motoros hajóvezetői tanfolyamainkra! Csatorna hajózzon Európa legszebb csatornáin. Béreljen csatornahajót gyorsan, és egyszerűen! Vegyen részt munkatársaival hajós csapatépítő tréningeinken Balatontól az Adriáig, vagy válasszon akár egy exclusiv helyet cége incentive útjához. Seychelles-szigetek, vagy a Karib térség? Velünk ez is prima lesz!

Hangony Völgye Vadásztársaság

Hangony Völgye Vadásztársaság

A Hangony Völgye Erdőbirtokossági Vadásztársaság az Ózd melletti Hangonyban várja a nagyvadas vadászat szerelmeseit szarvas, őz és vaddisznó vadászatra. A hozzánk látogató vadászoknak különleges élményt tudunk nyújtani amiatt, hogy természetes környezetben (zárt völgyek, 70%-os erdősültség) kínáljuk vadon élő állatok elejtési lehetőségét

Hegyi túrák felvonóval Ausztriában

Hegyi túrák felvonóval Ausztriában

Bámulatos hegyi túrák, kabinos felvonók segítségével az osztrák Alpokban. Sportos túrák és barangolások az osztrák Alpok legimpozánsabb tájain, sok száz kilométer kiválóan jelzett túraútvonal különféle nehézségi fokokkal. Kedvelt úti célok, ülő és kabinos felvonók, gleccservasutak, zúgó vízesések és szurdokok vidéke. Osztrák üdülési kártyák nyaraláshoz, kedvezménykártyák, elfogadóhelyek listája.

Tuti menü