Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Aktív pihenés, szabadidő linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Biciklitúrák - Eliza [2. oldal]
részletek »

Aktív pihenés, szabadidő képes leírás: Biciklitúrák - Eliza [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: aktivpihenes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 131 db
Biciklitúrák a Tisza-tónál

Biciklitúrák a Tisza-tónál

A Tisza-tavat felfedezni, megismerni a számtalan látnivalót, leginkább biciklivel lehet. Kiszállva az autóból, végre valóban a természetben érezhetjük magunkat és a távolság se jelent akadályt, hiszen a sík, könnyű terepen még a kezdők is nagyobb távokat tudnak megtenni fáradság nélkül. Persze ahhoz, hogy minden jól sikerülön nem árt egy kicsit felkészülni. Ebben kívánnak segíteni a következő oldalak.

Bootcamp-Mászóiskola

Bootcamp-Mászóiskola

Bootcamp szabadtéri programszervező iroda Sokan a sziklamászást a vakmerők sportjának gondolják, amelyet csak néhány őrült" űz, és talán eszükbe sem jut, hogy akár ők is kipróbálhatnák. Pedig bárkinek lehetősége van rá, hogy biztonságos körülmények között próbára tegye erejét és bátorságát. A sziklamászás önmagunk próbája és a természet legyőzése, dacolva az magassággal és a gravitációval.

Bor és Vad-vadásztatás

Bor és Vad-vadásztatás

Egyéni vadászat során - a vadkárelhárító vadászatok kivételével - vadászati alkalmanként minden bérvadász köteles 2.000 Ft bruttó átalány összeget fizetni a vadászati szolgáltatásokért (kísérő biztosítása, kiszállítás). Amennyiben a vadászat során vad elejtés történik (a sebzés és hibázás nem számítandó ide), akkor az elejtőnek átalánydíjat nem, csak az igazgatói utasítás további részében szereplő elejtési díjat kell megfizetni.

Budai Golf Klub

Budai Golf Klub

Klubunk - mely tagja a Magyar Golf Szövetségnek jelenleg Diósdon a Pacsirta u.-ban (Budapesttől mintegy 15 km-re) található. A gyakorló pálya mellett idén tavasztól megnyílik a 6 lyukas (par 3-as szakaszokból álló) pályánk is mely ismét kedves vendégeink rendelkezésére áll! A gyakorlótéren egyaránt találhatóak műanyag illetve füves elütők, amelyeket mindig fairway magasságúra nyírunk, s így vendégeink valós körülmények között tudják swingjüket gyakorolni. Egy pitching-green, valamint egy putting green-el is rendelkezünk amelyek használata csak saját labdával engedélyezett.

Budapesti szállodák - Kizman Travel

Budapesti szállodák - Kizman Travel

Találja meg Velünk álmai szálláshelyét, ahol kikapcsolódhat, felfrissülhet! Legyen szó aktív, vagy passzív üdülésről, wellnessről, esetleg kultúrális programokhoz kapcsolódó szállásfoglalásról, egyszerűen, gyorsan hatékonyan az ön igényei szerint. Cégünk internetes oldalán rendelhet repülőjegyet, kereshet szállást bárhol az országban, megtekintheti az aktuális turisztikai programokat az ország összes városában, továbbá fellelheti oldalunkon a legkedveltebb uticélokat, szállásokat, hoteleket, szállodákat. Ajánlunk emellett akciós utakat, legyen szó wellnessről, ünnepekről vagy éppen az ünnepek közötti időszakról. Kiemelt ajánlataink közé tartoznak a Budapesti szállodák, Tisza tó szállások, Velencei tó szállások, Balatoni szállások.

Búvár Dive Hard Tours Utazási Iroda

Búvár Dive Hard Tours Utazási Iroda

Akár most szeretné elkezdeni felfedezni az örök csend és ezernyi szépség birodalmát, akár már több száz merüléssel a háta mögött vágyik új kihívásokra, nálunk megtalálja, amit keres. A búvárkodás nem olyan misztikus sport, mint ahogyan sok leendo búvár gondolná. Böngéssze át a különbözo leírásokat, biztosan megtalálja az érdeklodésének megfelelo válaszokat. Utazni, merülni szeretne, télen is olyan helyket keres, ahol meleg a tengervíz? A címekre klikkelve eljuthat a legjobb búvárutak, búvártúrák kínálatához.

Búvárkodás gyönyörű helyeken!

Búvárkodás gyönyörű helyeken!

Ha a Búvár ABC-t választod arra, hogy megtanulj búvárkodni, egy csodás búvár túra során végezheted el a búvár tanfolyamot - Egyiptomban vagy Korfun, tengerben, meleg vízben, napsütésben, teljes biztonságban, napi 2-3 merüléssel. Nálunk nem csak a tanfolyamot végzed el, hanem rögtön egy búvár túrán és egy csodálatos nyaraláson is részt veszel. Az elmélethez folyamatos konzultációt kapsz. Akár a párodat és családodat is elhozhatod, akkor is, ha ők nem vesznek részt a tanfolyamon. Legyen a tanulás, nyaralás is egyben!

Búvárkodj Tenerifén!

Búvárkodj Tenerifén!

A vendégek lemerülve fantasztikus korallzátonyokat láthatnak, élvezhetik a tengeri élőlények közelségét, és a tengeri élővilágot.

Búvártanoda

Búvártanoda

Itt a nyár, eljött az idő, hogy Te is elkezd velünk életed első búvártanfolyamát! Szülinapi akciónkban, most egy olyan kedvezményt adunk neked, amivel reméljük, hogy megkönnyítjük számodra a döntést! Amennyiben július 31-ig beiratkozol hozzánk és egyben befizeted a búvártanfolyam árát, 10.000.- forint kedvezményben részesülsz! Következő kezdő tanfolyamunk június 30-án indul. Reméljük itt leszel!

Hirdetés
Club Aliga Windsurf Center

Club Aliga Windsurf Center

A Club Aliga Windsurf Center a Club Aliga területén belül található közvetlen a vízparton.A partszakasz sokak szerint a Balaton legszebb strandja,számos nagy nemzetközi szörf verseny helyszínéül szolgált már. Kezdőtől a haladó szintig tudunk felszerelést biztosítani minden korosztály számára.Szörf kölcsönzés 1500ft, szörf tanfolyamok 1500 ft/óra*, egyéni szörf oktatás 3000ft/óra, az árak a teljes felszerelést tartalmazzák.

Csapatépítés a Mecsek-ben

Csapatépítés a Mecsek-ben

Az érdeklődők szervezett formában tekinthetik meg a barlangokat. A túra mindkét barlangban 1,5-2 órát vesz igénybe. A levegő hőmérséklete 8-10 0C. (A járatok a csöpögő és folyó vizek miatt legnagyobbrészt nedvesek, a levegő páratartalma közel 100 %-os.) Egy ilyen barlangtúrán való részvétel nem igényel különösebb felkészültséget. A barlangban sokat kell mászni, és hason csúszni. A túrát a nehezebb szakaszokon vaslétrák teszik egyszerűbbé, ami semmit sem vesz el a barlangjárás varázsából, ugyanakkor a gyorsabb és biztonságosabb közlekedést segíti. A látogatás szakképzett kísérők segítségével történik. A túra minimum 4 fővel indul. A teljes túra időtartama 4-5 óra. A barlangtúra programot ajánljuk minden kihívásra, kalandra vágyó csoportnak. Kiváló lehetőséget nyújt csapatépítésre, a túra résztvevői bátorságukat, ügyességüket, kitartásukat is tesztelhetik. Együtt, segítve egymást haladnak, bizalmat építenek egymás között, és felejthetetlen, közös élményt szereznek. A program önmagában is választható, de a hosszabb a csapatépítő tréningjeinkbe és a kalandtúráinkba is be tudjuk illeszteni.

Csodabogyós-barlang

Csodabogyós-barlang

Balatonederics közelében, a Keszthelyi-hegység keleti peremén nyílik a fokozottan védett Csodabogyós-barlang, amely Magyarország tizedik, a Dunántúlnak pedig hatodik leghosszabb barlangja. A 393 méteres tengerszint feletti magasságban, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park fokozottan védett területén nyíló barlang a bejárat mellett is látható szúrós csodabogyó nevű örökzöld cserjéről kapta nevét, amelynek itt találjuk északi elterjedési határát. A barlang jelenleg ismert járatainak hossza összesen 5200 m, mélysége -121 m (már most hangsúlyozzuk, hogy a barlangtúrák ennek a hossznak csupán töredékét érintik). Járatai elsősorban tektonikus mozgások során jöttek létre, így túlnyomórészt hasadékfolyosók, termek és aknák jellemzik.

Délegyházi horgászhelyek

Délegyházi horgászhelyek

Budapesttől 27 km-re található Pest megye legnagyobb tórendszere, a délegyházi tavak. A tórendszerben több kifejezett horgásztó mellett kisebb horgászhelyek is találhatóak. A térségben található 8 különböző horgásztó (Villantó horgásztó, Karig horgásztó, Délpesti Horgász Egyesület horgásztava stb.) mellett számtalan turisztikai látványosság is várja a pihenni vágyókat.

Dunakanyartúra

Dunakanyartúra

A Dunakanyartúra oldalt azért hoztuk létre, hogy egész évben túrázási lehetőséget biztosítsunk az aktív kikapcsolódásra vágyóknak. Célunk, hogy programjainkkal felhívjuk a figyelmet az egészséges életmód jelentőségére, valamint a természetjárás szépségeire és megóvásának fontosságára. Vízen, erdőben, nagy városokon és kis falvakon keresztül szeretnénk bemutatni hazánk szépségeit. Programjaink között megtalálhatóak a csapatépítő és iskolai programok, vízitúrák, valamint Nordic Walking oktatás egyaránt.

Egy hét a paradicsomban

Egy hét a paradicsomban

A 2009. nyári (július 14-21.) felejthetetlennek ígérkező búvárutunk célja a Hurghadától 270 km-re délre fekvő Marsa Shagra, melyet eddig még nem sikerült a tömegturizmusnak megfertőznie. Az öbölben és körülötte egy csodálatos, szinte még érintetlen zátony van, ahol számos különleges hal, delfin, rája, cápa, teknős, barrakuda, muréna, lágy és a kemény korallok minden fajtája megtalálható. Kitűnő hely az éjszakai merülésekhez is, mert sok éjszaka aktív életet élő hal gyűlik itt össze. Az öböl sekély kb. 8-10m mély, és lassan mélyül, míg el nem éri a zátony külső részét 40-50 méter mélyen.

Egyedi műcsalik pergetőhorgászoknak

Egyedi műcsalik pergetőhorgászoknak

Az ARM Fishing Product Kft.-t elkötelezett pergető- és legyezőhorgászok alapították 2011-ben. Meggyőződésünk, hogy léteznek olyan, a standardaktól eltérő műcsalik, melyek használatával jelentős sikerek érhetők el hazai körülmények között, a süllő, csuka, harcsa és balin horgászatánál. Webáruházunk kínálatában különböző villantók, handmade wobblerek, glavinjara, jig streamer és egyéb különleges műcsalik találhatóak. Ezeket - az elsősorban pergetőhorgászoknak szánt - műcsalikat fejlesztjük és forgalmazzuk az Armadillo Lures brand név alatt.

Eliza lovastanya

Eliza lovastanya

CSILLAGTÚRA: 7 napos lovastúra Hajdúszoboszló környékén a Hortobágyi Nemzeti Park érintésével. Szakképzett lovasoktatóval , túravezetővel. SZÁLLAS: 7 éjszaka az Eliza lovastanyán ELLÁTÁS: napi háromszori étkezés. (nem tartozik bele az üdítő, és alkoholfogyasztás) Reggeli: péksütemény, felvágott, margarin, lekvár, méz, tea, tej, kávé stb... Ebéd a vendégházban: meleg főtt étel, leves második a desszert gyümölcs vagy sütemény Vacsora: hideg vagy meleg egytálétel

Tuti menü