Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Íjászat képes leírás - Aktív pihenés, szabadidő.tlap.hu
részletek »

Íjászat - Aktív pihenés, szabadidő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: aktivpihenes.tlap.hu » Íjászat
Keresés
Találatok száma - 4 db
Farkas íjászat Budapest

Farkas íjászat Budapest

Egyesületünk 2011 márciusában alakult. Társaságunk elsősorban sport és vadászíjászattal foglalkozik, de minden kategóriát szívesen látunk, legyen az longbow, vagy merevszarvú reflexíj. A lőtér hétfőn és szerdán 17.00-tól 21.00-ig, kedden és csütörtökön 15.30-tól 21.00-ig áll nyitva az érdeklődök előtt. A beltéri, több lőállásos pálya 15, és 28 méteres lövészetet tesz lehetővé.

Íjászat, lovasíjászat

Íjászat, lovasíjászat

A Váralja Legelőn az ijászkodni vágyók kedvéért állandó ijászpályát alakitottunk ki. A pálya 5 db, változatos terepen kialakitott vadászcélból, 1 futócélból és 1 lengőcélból áll. Kezdőknek és gyermekeknek külön oktatást is tartunk. Ijakat biztositunk. Gyakorlott lovasok számára megfelelő pályán és lovakkal a lovasijászat is kipróbálható.

Kézműves-íjász-nomád tábor

Kézműves-íjász-nomád tábor

A Kőszegi-hegység lábánál fekvő MARTON-SZÁLLÁS várja azokat a kalandvágyó fiatalokat, akik szívesen megismerkednének a honfoglaló magyarság életével és kultúrájával. A tábor programjában szerepel íjászat, honfoglalás kori kézművesség, lovasíjász bemutató. Megtanuljuk gondozni a lovakat, valamint lovaglási lehetőséget biztosítunk. Mindezt közvetlenül a természetben!

Vértes Egyesület - íjász szakkör

Vértes Egyesület - íjász szakkör

A Vértes Egyesület egy magyar történelmi hagyományőrző ifjúsági egyesület, melynek székhelye a Vértesben, Száron (Bicske mellett) van... Tagjaink hosszú évek óta foglalkoznak kézművességgel, íjászattal, lovaglással, történelmi kutatómunkával egyénileg, vagy más hagyományőrző egyesületek tagjaként is. Céljaink: népi hagyományok kutatása, őrzése és továbbadása, különös tekintettel a népi kismesterségekre, játékokra, ünnepekre, építészetre és népi hiedelmekre... Népi játszóházak, gyermek- és felnőtt-táborok, családi és ünnepi rendezvények szervezése a magyar népi és katonai hagyományőrzés jegyében. Rendszeres, heti történelmi foglalkozásokat tartunk, illetve ezek rendezését is vállaljuk iskoláknak, közösségeknek - az egyik ilyen foglalkozás az íjász szakkör. Ezen kívül vásárterük is van a honlapon (webáruház), ahol a saját kezűleg készített munkáinkat lehet megvenni.

Tuti menü