Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hegymászás,sziklamászás képes leírás - Aktív pihenés, szabadidő.tlap.hu
részletek »

Hegymászás,sziklamászás - Aktív pihenés, szabadidő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: aktivpihenes.tlap.hu » Hegymászás,sziklamászás
Keresés
Találatok száma - 8 db
Alpesi panorámatúra

Alpesi panorámatúra

Ha kedvet kaptál egy laza alpesi panorámatúrához ( látványos csúcsok közötti völgyekben barangolva ), vagy ezen már túl vagy és többre vágysz, mondjuk egy jó gleccsertúrára, jégmászásra, akár többnapos csúcshódításra 3-4 ezer méteren, akkor jó helyen jársz. Érdeklődj mikor, hova és hogyan szeretnél eljutni. Találd ki te a túrád részleteit. Velünk mindenki megtalálja a lehetőségeinek és elképzeléseinek megfelelőt. Bármire is vállalkoznál, teljes felszerelést biztosítunk és maximális biztonságot nyújtunk.

Bootcamp-Mászóiskola

Bootcamp-Mászóiskola

Bootcamp szabadtéri programszervező iroda Sokan a sziklamászást a vakmerők sportjának gondolják, amelyet csak néhány őrült" űz, és talán eszükbe sem jut, hogy akár ők is kipróbálhatnák. Pedig bárkinek lehetősége van rá, hogy biztonságos körülmények között próbára tegye erejét és bátorságát. A sziklamászás önmagunk próbája és a természet legyőzése, dacolva az magassággal és a gravitációval.

Hegyi túrák felvonóval Ausztriában

Hegyi túrák felvonóval Ausztriában

Bámulatos hegyi túrák, kabinos felvonók segítségével az osztrák Alpokban. Sportos túrák és barangolások az osztrák Alpok legimpozánsabb tájain, sok száz kilométer kiválóan jelzett túraútvonal különféle nehézségi fokokkal. Kedvelt úti célok, ülő és kabinos felvonók, gleccservasutak, zúgó vízesések és szurdokok vidéke. Osztrák üdülési kártyák nyaraláshoz, kedvezménykártyák, elfogadóhelyek listája.

Mátrai sziklamászás

Mátrai sziklamászás

A Mátrában 15-20 m magas andezit sziklákon tehetjük próbára képességeinket, bátorságunkat. A sziklamászás tapasztalt, szikla- és hegymászásban járatos személyek biztosítása, felügyelete mellett történik. A szükséges felszerelést biztosítjuk, végig kötélbiztosítást alkalmazunk! A nap során ismertetésre kerülnek a sziklamászás fortélyai. Megismerkedhetünk az alapvető csomókkal, a biztosítás, ereszkedés mikéntjével, valamint természetesen magával a sziklamászás technikájával. Igény szerint kipróbálhatnak egy új extrém sportot, a slacklinet, ami nem más, mint egy, a földközelben kifeszített hevederen történő egyensúlyozás, kötéltánc. A program túrával is kiegészíthető.

Próbáld ki a sziklamászást!

Próbáld ki a sziklamászást!

Társaid biztosítása mellett mászhatsz fel magas sziklafalakra, oktatóink felügyelete mellett. Megismerheted a sziklamászó felszereléseket, és a különböző mászótechnikákat. Nagy magasságokból ereszkedhetsz le a sziklafal tetejéről a trénerek biztosítása mellett. Programunknak nem feltétele a jó kondíció.

Szálláshelyek az Alpokban

Szálláshelyek az Alpokban

Több mint 25.000 szálláshely az Alpokban. Szállást keres az Alpok régióban? Ha nyaralása során egy ausztriai apartmanban, panzióban, vendégházban, szeretne megszállni vagy téli pihenése alkalmával egy kitűnő pályaszállást, hüttét keres vagy egy 5-csillagos wellness szállodában szeretné kipihenni a mindennapok fáradalmait akkor nálunk jó helyen jár. Azt oldalunkon több mit 20000 ausztriai, németországi, olasz és svájci szálláshely közül válogathat. A sihotelek kínálatában biztosan megtalálja a az Ön számára ideális szálláshelyet. Legyen szó akár akciós, Last minute ajánlatokról vagy kedvező árú családi szálláshelyekről nálunk a legkedvezőbb áron foglalhatja le szálláshelyét

Sziklamászás

Sziklamászás

Legtöbben csak a filmekből ismerjük a sziklamászást, ám a lehetőségünk megvan arra, hogy szemtől-szemben a hegyekkel, testközelből is átéljük azt... A sziklamászás egyszerre jelenti önmagunk próbáját és a természet legyőzését, dacolva veszéllyel és gravitációval, keresve a kalandot és kihívást! Bátorság, mászótechnika, erőnlét, a kötelek, eszközök és csomók helyes kezelése...

Sziklamászás-Endorphin

Sziklamászás-Endorphin

A Gyilkos-tó a Bekás-szoros, az Egyes-kő mészkősziklái ideális feltételeket biztosítanak a sziklamászás gyakorlásához. A kezdők számára is élvezetes beavató falaktól a 'profik' számára is izgalmas sportmászó utakig minden nehézségi fok megtalálható. Határt csak a mászó képessége és az időjárás szab.

Tuti menü