Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyalogtúrák képes leírás - Aktív pihenés, szabadidő.tlap.hu
részletek »

Gyalogtúrák - Aktív pihenés, szabadidő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: aktivpihenes.tlap.hu » Gyalogtúrák
Keresés
Találatok száma - 10 db
Aktív szabadidős programok Csillebércen

Aktív szabadidős programok Csillebércen

A Csillebérci Szabadidő Központ változatos szabadidő aktív eltöltésére alkalmas helyszínekkel várja családok, iskolai csoportok, vállalkozások és egyéb szervezetek jelentkezését. Budapesten, de természeti környezetben, jó levegőn töltheti szabadidejét, legyen szó egy családi hétvégéről, vagy sporteseményről. Nálunk mindenki megtalálja a számára vonzó szabadidős lehetőségeket, legyen szó kalandpályáról, paintballról, laser tagről, vagy strandolásról a szabadtéri medencénknél. Csoportos látogatáshoz kérje egyedi ajánlatunkat!

Baraka.hu

Baraka.hu

BARAKA utazási iroda - kalandtúrák, gyalogtúrák, aktív pihenés a Bükktől a Himalájáig. Mi a Barakánál kalandtúrákat szervezünk, természeti látnivalókat érintő körutazásokat és gyalogtúrákat. Utazásaink nagyon sokfélék, könnyűek, nehezek, rövidek, hosszúak. Választhatsz kempinges túrát Európában, kényelmesebb kalandnyaralást, afrikai expedíciót, himalájai gyalogtúrát, dél-amerikai kalandtúrát - nagyon széles a választék. Egy dolog azonban az összes utunkra jellemző: igyekszünk minél több időt aktívan eltölteni a természetben.

Barangolás Zalában

Barangolás Zalában

Nyírfa turistaház holnapja Az Őrségi Nemzeti Park keleti szélén, a Zalai-dombság legészakibb részének völgyében bújik meg Velence apró falva. A község támogatásával kialakított, 36 ágyas turistaszállás idén nyitja meg kapuit. A ház ideális központ kirándulásokhoz, de éppúgy alkalmas erdei iskolák, nyelvi-, zenei- vagy edzőtáborok lebonyolítására, mint családi pihenésre vagy osztálykirándulásra.

Erdőhorváti Malom Bérnyaraló

Erdőhorváti Malom Bérnyaraló

Az ide látogatók részt vehetnek lovas-, terepjárós-, gyalogos túrákon. Lehetőség van kerékpárokat bérelni, kecske tejet kóstolni, kecske fejést kipróbálni. Szakképzett talpmasszőr áll rendelkezésükre. Vadlesre ki lehet menni és az állatokat természetes valójukban lefotózni, megfigyelni. Vendégek megismerkedhetnek tájjellegű borokkal. Sóbarlangot díjmentesen használhatják a vendégek, kipróbálhatják a jóga- és légzőgyakorlatokat. A falut határoló hegyeken lehet ásványokat gyűjteni.

Gyalogos sport és kalandtúra

Gyalogos sport és kalandtúra

Magyarországi utazási irodák listája. Ingyenes ajánlatkérő. Kérjen ajánlatot egyszerre több mint 100 utazási irodától, tekintse meg az utazási irodák utazási ajánlatait. Akciós és last minute utazások tematikus keresőben. Portálunkon megtalálja Magyarország utazási irodái által frissen feltöltött first minute utakat, last minute utazásokat, utazási irodák kiemelt akciós ajánlata.

Kalandozás Finnországban

Kalandozás Finnországban

Finnország. Az egy egészen más világ. Ebben a világban koncentráltan találhatóak meg azok az értékek, amik megdobogtatják a magunkfajta utazók szívét. Finnországban a természet az úr. Az ország területének 60%-át borítják erdőségek, melyeket kristálytiszta, kék vizű tavak tízezrei díszítenek. Téged is szeretettel várunk, ha nem okoz gondot számodra, hogy a fával fűtött szauna és a kristálytiszta tó jelentik a tisztálkodást és az esti bulik kezdetét is egyben. Neked is köztünk a helyed, ha szívesen kenuba ülsz, kerékpárra pattansz, vagy veszed fel a túrabakancsod, hogy egy jó csapattal járhasd be Finnország déli részét. Finnországi túránk tökéletes választás azon fiatalok számára, akik szeretnének egy olyan országot megismerni, ahol az emberek harmóniában élnek a természettel.

Országos Kéktúra

Országos Kéktúra

A hazánkat átszelő "Kék" turistaút bejárását a Budapesti Lokomotív Sport­egyesület természetjáró szakosztálya hirdette meg az 1952. évben. A Vasutas Szakszervezet természetjáró szakbizottsága ezt 1953-ban országos méretűvé tette és kiadta a teljes útvonalat térképvázlat formájában is tartalmazó első füzetet. Az Országos Kéktúra további szervezését és irányítását - a nagy érdeklődésre való tekintettel - 1961-ben vette át a Magyar Természetbarát Szövetség, s így már valamenyi természetjáró szervezet által, sőt egyénileg is teljesíthető túramozgalom lett.

Szabadidő - Zalakaros - Kirándulás, gyalogtúra, sport

Szabadidő - Zalakaros - Kirándulás, gyalogtúra, sport

Zalakaroson számos szabadidős program várja turistákat. Az élmény- és gyógyfürdőkön kívül választhatjuk a lovaglást, a gyalogtúrát, kerékpártúrát vagy ellátogathatunk a Bivalyrezervátumba, Nagykanizsára, Zalaegerszegre is. Ezeken kívül több sportolási lehetőség közül is választhatunk, úgy mint a tenisz, a horgászat, a vadászat vagy a foci.

Túrák és aktív programok Erdélyben

Túrák és aktív programok Erdélyben

Szállás, vendéglátás, programajánlat Szováta közelében egész évben. Erdélyi pihenését, nyaralását, szilveszterezését, programajánlattal, programtervezéssel, segítjük. Ha nincs részletes helyismerete, forduljon hozzánk bizalommal. Madaras Vendégház Kibéden, Szováta közelében, Maros megyében. Ideális kiindulási pont csillagtúrák szervezésére. Közeli települések Parajd, Korond, Bözöd, Segesvár, Marosvásárhely, Székelyudvarhely. Szállásunkat 2009 óta működtetjük, családoknak, baráti társaságoknak ajánljuk.

Hirdetés
Túristautak

Túristautak

A turistautak.hu Magyarország leggyorsabban fejlődő nonprofit térkép-portálja, ingyenesen hozzáférhető, igényes elektronikus térképszolgáltatásokkal. A névben vállalt turistautakon túl a teljes közúthálózat és a települések utcaszintű térképezését is végzi, és elektronikus formátumok széles skáláján publikálja. Ezen túlmenően helyek sokaságát gyűjti és csoportosítja nyilvánosan elérhető adatbázisában, információkat szolgáltat, túraútvonalakat ajánl.

Tuti menü