Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Golfpályák,golfhotelek képes leírás - Aktív pihenés, szabadidő.tlap.hu
részletek »

Golfpályák,golfhotelek - Aktív pihenés, szabadidő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: aktivpihenes.tlap.hu » Golfpályák,golfhotelek
Keresés
Találatok száma - 7 db
Budai Golf Klub

Budai Golf Klub

Klubunk - mely tagja a Magyar Golf Szövetségnek jelenleg Diósdon a Pacsirta u.-ban (Budapesttől mintegy 15 km-re) található. A gyakorló pálya mellett idén tavasztól megnyílik a 6 lyukas (par 3-as szakaszokból álló) pályánk is mely ismét kedves vendégeink rendelkezésére áll! A gyakorlótéren egyaránt találhatóak műanyag illetve füves elütők, amelyeket mindig fairway magasságúra nyírunk, s így vendégeink valós körülmények között tudják swingjüket gyakorolni. Egy pitching-green, valamint egy putting green-el is rendelkezünk amelyek használata csak saját labdával engedélyezett.

Budapesti szállodák - Kizman Travel

Budapesti szállodák - Kizman Travel

Találja meg Velünk álmai szálláshelyét, ahol kikapcsolódhat, felfrissülhet! Legyen szó aktív, vagy passzív üdülésről, wellnessről, esetleg kultúrális programokhoz kapcsolódó szállásfoglalásról, egyszerűen, gyorsan hatékonyan az ön igényei szerint. Cégünk internetes oldalán rendelhet repülőjegyet, kereshet szállást bárhol az országban, megtekintheti az aktuális turisztikai programokat az ország összes városában, továbbá fellelheti oldalunkon a legkedveltebb uticélokat, szállásokat, hoteleket, szállodákat. Ajánlunk emellett akciós utakat, legyen szó wellnessről, ünnepekről vagy éppen az ünnepek közötti időszakról. Kiemelt ajánlataink közé tartoznak a Budapesti szállodák, Tisza tó szállások, Velencei tó szállások, Balatoni szállások.

Highland Golf Club & Academy

Highland Golf Club & Academy

Az első golfpálya Budapesten. A Highland Golf Club &Academy 36 hektáros golfkomplexum a főváros XXII. kerületében, a Duna jobb partján terül el a karsztos Tétényi-platón. Északról a Budai-hegységtől a Budaörsi-medence, míg délen a Sóskúti-fennsíktól az úgynevezett Szidónia-völgy választja el. A Tétényi Fennsík természetvédelmi terület.

Oldlake Golf Hotel

Oldlake Golf Hotel

Egy igaz márkanév, a magyar golfban! Aki golfozik, tudja, aki nem, az tudja meg ezúton, hogy Magyarországon a tatai Old Lake Golf &ountry Club szakmailag, turisztikailag és hangulatában is egyaránt, folyamatosan a csúcson van.

Pannonia Golf & Country Club

Pannonia Golf & Country Club

Máriavölgy Budapest belvárosától mintegy 30-40 perces autóútra a szélesen elterülő pompás dombvidék közepén található, ahol a XIX. században a Habsburg család kúriája volt. A látogatót a 200 éves platánfasor vezeti Máriavölgybe. A táj érintetlensége az idelátogatót nyugalommal tölti el. A 18 lyukú golfpályát 1997-ben nyitottuk meg. A pálya tervezője G. Erhardt építész, kivitelezője az angol golfpálya építő vállalat, a Southern Golf. A golfosok nagyra értékelik a gazdag fantáziával kialakított pályát, az első osztályú Green-eket és Fairway-eket.

Paplapos Golf & Academy

Paplapos Golf & Academy

Messze a nagyvárosi zajtól a Paplapos Golf &Academy nyugodt idillikus környezetben fekvő, egy a nemzetközi előírásoknak megfelelő 6 lyukú golfpályával várja kedves vendégeit Monoron, 40 km- re Budapest szívétől és 17 km- re a ferihegyi repülőtértől.

Royal Balaton Golf & Yacht

Royal Balaton Golf & Yacht

Royal Balaton Golf &Yacht A golf sport és egyben életforma,mely korra és nemre való tekintet nélkül elsajátítható. Célunk a Balaton régióban a golfélet minél szélesebb körű megismertetése,a minőségi klubélet megvalósítása.

Tuti menü