Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Búvárkodás képes leírás - Aktív pihenés, szabadidő.tlap.hu
részletek »

Búvárkodás - Aktív pihenés, szabadidő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: aktivpihenes.tlap.hu » Búvárkodás
Keresés
Találatok száma - 7 db
Ajánlataink a búvárkodás szerelmeseinek

Ajánlataink a búvárkodás szerelmeseinek

* Dalmácia * Horvátország, Európa * Szállás típus: Hotel **** * Szállás név: Hotel Pinija * Elhelyezés: 2 ágyas szobákban * Ellátás: Reggeli * Üdülés, utazás Egyénileg

Búvár Dive Hard Tours Utazási Iroda

Búvár Dive Hard Tours Utazási Iroda

Akár most szeretné elkezdeni felfedezni az örök csend és ezernyi szépség birodalmát, akár már több száz merüléssel a háta mögött vágyik új kihívásokra, nálunk megtalálja, amit keres. A búvárkodás nem olyan misztikus sport, mint ahogyan sok leendo búvár gondolná. Böngéssze át a különbözo leírásokat, biztosan megtalálja az érdeklodésének megfelelo válaszokat. Utazni, merülni szeretne, télen is olyan helyket keres, ahol meleg a tengervíz? A címekre klikkelve eljuthat a legjobb búvárutak, búvártúrák kínálatához.

Búvárkodás gyönyörű helyeken!

Búvárkodás gyönyörű helyeken!

Ha a Búvár ABC-t választod arra, hogy megtanulj búvárkodni, egy csodás búvár túra során végezheted el a búvár tanfolyamot - Egyiptomban vagy Korfun, tengerben, meleg vízben, napsütésben, teljes biztonságban, napi 2-3 merüléssel. Nálunk nem csak a tanfolyamot végzed el, hanem rögtön egy búvár túrán és egy csodálatos nyaraláson is részt veszel. Az elmélethez folyamatos konzultációt kapsz. Akár a párodat és családodat is elhozhatod, akkor is, ha ők nem vesznek részt a tanfolyamon. Legyen a tanulás, nyaralás is egyben!

Búvárkodj Tenerifén!

Búvárkodj Tenerifén!

A vendégek lemerülve fantasztikus korallzátonyokat láthatnak, élvezhetik a tengeri élőlények közelségét, és a tengeri élővilágot.

Búvártanoda

Búvártanoda

Itt a nyár, eljött az idő, hogy Te is elkezd velünk életed első búvártanfolyamát! Szülinapi akciónkban, most egy olyan kedvezményt adunk neked, amivel reméljük, hogy megkönnyítjük számodra a döntést! Amennyiben július 31-ig beiratkozol hozzánk és egyben befizeted a búvártanfolyam árát, 10.000.- forint kedvezményben részesülsz! Következő kezdő tanfolyamunk június 30-án indul. Reméljük itt leszel!

Egy hét a paradicsomban

Egy hét a paradicsomban

A 2009. nyári (július 14-21.) felejthetetlennek ígérkező búvárutunk célja a Hurghadától 270 km-re délre fekvő Marsa Shagra, melyet eddig még nem sikerült a tömegturizmusnak megfertőznie. Az öbölben és körülötte egy csodálatos, szinte még érintetlen zátony van, ahol számos különleges hal, delfin, rája, cápa, teknős, barrakuda, muréna, lágy és a kemény korallok minden fajtája megtalálható. Kitűnő hely az éjszakai merülésekhez is, mert sok éjszaka aktív életet élő hal gyűlik itt össze. Az öböl sekély kb. 8-10m mély, és lassan mélyül, míg el nem éri a zátony külső részét 40-50 méter mélyen.

Moby Dick Búvárközpont

Moby Dick Búvárközpont

A Moby-Dick Búvárközpont 1995-ben alakult, így az elmúlt 14 év alatt méltán vált az egyik legnépszerűbb és legjelentősebb magyar búváriskolává, melyet a több ezer nálunk végzett hobbybúvár és időközben búvároktatóvá vált kolléga megelégedése igazol. 'Válaszd mélyen is a magas színvonalat' - tartjuk szlogenünknek, hiszen mind a mai napig számunkra a legfontosabb a természet és a tenger tisztelete mellett a nálunk tanuló búvároknak egyéni igényeikhez igazodva minél többet, minél biztonságosabban megmutatni e csodálatos világból! E fantasztikus világ, mely hihetetlenül színes és élmény dús, mely a technika fejlődésének köszönhetően mára már az egyik legkönnyebben megtanulható és legbiztonságosabban művelhető technikai sporttá vált. Búvárközpontunk a kezdőtől a professzionális szintig képez hobbi - sport és technikai búvárokat illetve segítséget nyújtunk az összes búvárkodáshoz szükséges egyéb szolgáltatásokban is!

Tuti menü